Roller derbyn alkeiskurssi järjestetään 4. syyskuuta alkaen kl. 21:00 Porvoon Urheiluhallilla. Tunteja on kaksi kertaa viikossa, maanantaisin (21–22 Porvoon urheiluhallissa) ja keskiviikkoisin (20–21:30 Tolkkisten monitoimitalolla, Korpisuontie 5, kimppakyydit mahdollisia) ja kestää lokakuun loppuun saakka, jona aikana opetetaan lajissa vaadittavat perustaidot. Alkeiskurssin hinta on 40€ ja se maksetaan myöhemmin toimitettavien ohjeiden mukaan. Jos/kun luistelijat ovat alkeiskurssin jälkeen täynnä derbyrakkautta, voi harrastusta siirtyä jatkamaan muun joukkueen mukana. Seuran liittymismaksu on 40€ ja kuukausimaksu 20€.

Alkeiskurssimme vetäjät vastaavat mielellään kaiken maailman kysymyksiin, ota rohkeasti yhteyttä pistämällä sähköpostia osoitteeseen porvoorollerderby@gmail.com!

”Ennen ensimmäisiä alkeiskurssin tunteja jännittää. Luistimet ja suojat piti hommata etukäteen ja se se vasta olikin vaikeaa, onkohan nämä nyt edes pätevät vehkeet harrastaa tätä. Hammassuojien muotoilusta ei huvita edes puhua, se oli traumaattinen kokemus. Ei välttämättä huvita puhua muutenkaan. Nyt on uusia ihmisiä ympärillä ja apua, toi toinen menee noin kovaa jo. Välillä tuntuu että nyt kyllä jännittää jo ihan liikaa, ei tämä ole enää edes kivaa.

Kun jatkaa vaikka epämukavuusalue on niin kovin epämukava, niin pikkuhiljaa sitä alkaa huomaamaan että nämä muut tässä ympärillä ovat ihan samassa jamassa. Sille nopealle tyypille on joku muu juttu vaikea ja tuon kanssa kun juttelin niin hammassuojien muotoilu, se oli ihan yhtä kamalaa sen mielestä ja siitä riitti puhetta vaikka kuinka.

Sitten sitä alkaa odottaa. Kaksi tuntia treenejä, kaksi tuntia aikaa keskittyä oppimaan uusia liikeratoja ja vain tekemään mitä käsketään. Ei tarvitse miettiä elämän tarkoitusta tai sitä kadonnutta vihreää sukkaa, sitä on läsnä eri tavalla kun on vain yksi päämäärä. Nämä on mun tyyppejä, minä olen osa tätä. Tajuat tehneesi luistimilla juttuja joihin et todellakaan uskonut pystyväsi kun ekaa kertaa laitoit luistimet jalkaasi.”

Tule katsomaan oltaisko me just sun tyyppejä, tule alkeiskurssille!